fbpx

Despre noi

Fii parte din schimbarea care face diferența în bine pentru societate și planetă!

Colectează picătură cu picătură uleiul alimentar uzat la tine în familie!

Suntem echipa Green Environment, companie care a intrat acum mai bine de un deceniu în acest domeniu cu dorință de mai bine pentru societate, în particular, și pentru umanitate, în general. Încă avem convingerea că aceasta este una dintre căile extrem de eficiente pentru a proteja planeta: să educăm fiecare familie despre responsabilitatea și comportamentele corecte în gestionarea uleiurilor uzate ce rezultă din viața de zi cu zi a unei gospodării. Este un cadou pe care trebuie să ni-l facem nouă înșine, cu un imens impact pozitiv asupra bunăstării generațiilor viitoare.

Ne-am început activitatea cu acțiuni de colectare a deșeurilor de ambalaje și plastic. Colectarea uleiului ars, atât de la companii, cât și de la persoane fizice, a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră ca organizație preocupată de sănătatea mediului înconjurător. În prezent, pe lângă aceste linii de lucru, activăm și în domeniul complex al consultanței de mediu atât pentru agenții economici, cât și pentru persoanele particulare.

Sarcinile noastre în procesul de reciclare a uleiului uzat rezultat de la persoane fizice:

Colectăm uleiul uzat
Dăm la schimb ulei nou drept recompensă pentru anumite cantități colectate
Trimitem spre reciclare uleiul uzat colectat
Vindem ulei premium marilor consumatori, companii sau gospodării

Ne documentăm constant despre legislația și procedurile în domeniul protecției mediului în general, și despre reciclarea uleiurilor uzate în particular, suntem mereu la curent cu inovațiile în domeniu și investim continuu în dezvoltare pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienților noștri, companii și persoane fizice deopotrivă. Credem într-un viitor sustenabil, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru fiecare familie în parte, și ne angajăm constant în demersuri educative care să conducă societatea în această direcție. Vino să ni te alături, cu resursele și forțele tale, dar, mai ales, cu determinare și informație corectă, în acest proiect extrem de important: o planetă mai curată.

DE CE SĂ RECICLEZI ULEIUL

E greu să schimbi obiceiuri pe care le-ai preluat ca atare, nu le-ai pus niciodată la îndoială și le-ai urmat toată viața. Însă „vechi” nu înseamnă întotdeauna „bun” sau „de calitate”. Este de datoria noastră să fim conștienți de schimbările din societate, de impactul pe care acțiunile noastre îl au asupra mediului și să fim deschiși către informațiile și recomandările care ne vor ajuta să minimizăm acest impact pentru a susține sănătatea planetei și, implicit, pe a noastră.

Un litru de ulei alimentar uzat poluează 1.000.000 de litri de apă.
Toată lumea știe că uleiul și apa nu se amestecă; în schimb, puțină lume știe că uleiul și grăsimile se așază unele peste altele, formând blocuri de grăsime care pot ajunge la dimensiuni impresionante și blochează conductele, deteriorând sistemul de canalizare.
Poluarea cu ulei afectează mediul pe o durată de zeci de ani, o consecință fiind că solul contaminat devine nefertil.
De asemenea, uleiul deversat în apele planetei acoperă suprafața oceanelor, mărilor și lacurilor, blocând alimentarea cu oxigen a viețuitoarelor și plantelor marine, sufocându-le.
Stațiile de epurare elimină mai puțin de jumătate din produșii nocivi conținuți de uleiurile alimentare uzate.
Încă un motiv în plus pentru ca fiecare dintre noi să devină și mai conștient, și mai conștiincios vizavi de comportamentele de reciclare a uleiului uzat. Prevenirea poluării solului, subsolului, apelor și atmosferei trebuie să fie mai mult decât o temă prevăzută de legislație și respectată de frică – trebuie să fie o problemă de conștiință, respectată cu drag de planeta care ne găzduiește.

Ai toate motivele să reciclezi uleiul uzat în parteneriat cu noi:

Colectăm uleiul uzat gratuit, fără să aplicăm vreo taxă pentru acest serviciu.
Tot în mod gratuit îți oferim recipientele necesare stocării și colectării uleiului pentru perioada colaborării noastre.
Îți oferim o recompensă în funcție de cantitatea de ulei colectată de la familia ta: 1 litru de ulei de floarea-soarelui pentru 5 litri de ulei uzat colectat.
Onorăm orice solicitare neprogramată în cel puțin 48 de ore.
Și, cel mai important, ne asigurăm că acest ulei uzat colectat de la tine și de la alte asemenea familii responsabile față de mediu este prelucrat și transformat în biodiesel.

Ce este biodieselul:

Un combustibil produs din rafinarea uleiului alimentar uzat. Biodieselul arde curat, are un conținut redus de carbon și, implicit, nu produce monoxid de carbon. Mai mult, poate fi folosit de o mașină cu motor diesel fără ca acesta să aibă nevoie de vreo modificare tehnică sau mecanică. Încă un aspect extrem de util în protejarea mediului, nu-i așa?

Fii parte din schimbarea care face diferența în bine! Colectează uleiul alimentar uzat la tine în familie!

Contact

Punct de lucru: Str. Pogoanele nr. 1, sector 4, București
Sediu social: Str. Hristo Botev nr. 1, sector 3, București
(+4) 0785 202 566(+4) 0747 020 020office@uleivegetal.ro
Copyright © 2023 Uleivegetal.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram