fbpx

Colectare ulei uzat in Bucuresti

Data:
08/08/2013

La initiativa primarului sectorului 3, Robert Negoita, au aparut patru puncte de colectare de un nou tip. Este vorba despre tomberoane subterane, sau mai bine zis ingropate, ca sa nu ocupe loc, in care se pot colecta deseuri. Tomberoanele subterane au fost realizate in parteneriat cu Rosal.

Gurile rele spun ca primarul Negoita are interese in acest domeniu si ca ecologia si reciclarea sunt doar vorbe in vant folosite de primar pentru a obtine avantaje materiale.

Exista un zvon, conform caruia exista un plan al primarului pentru a forma o retea de colectare de ulei uzat alimentar in sectorul 3 si apoi in intreg Bucurestiul. Speram ca acest plan sa nu se concretizeze, pentru ca ar fi vorba de o concurenta neloiala si amestecul in treburile agentilor economici privati.

Din ce in ce mai multe unitati alimentare din Bucuresti constientizeaza avantajele colectarii de ulei vegetal uzat si intra in reteau noastra. Cantitatile colectate sunt in crestere. Cei mai multi clienti din sfera restaurantelor si fast-food-urilor au preferat sa intre in programul nostru „ulei contra ulei”. Adica ne livreaza uleiul uzat si noi le livram ulei de palmier nou nout.

Agentii comerciali care lucreaza cu noi, in Bucuresti, au cateva avantaje cum ar fi rapiditatea la chemare in caz de umplere a recipientelor inainte de termen, fac economii financiare pentru ca sunt platiti pentru uleiul colectat, fiind obligati sa respecte normele de mediu, intra in legalitate.

Consultanta de mediu

Managementul Deseurilor

Noutăți

Articole similare

Fii parte din schimbarea care face diferența în bine! Colectează uleiul alimentar uzat la tine în familie!

Contact

Punct de lucru: Str. Pogoanele nr. 1, sector 4, București
Sediu social: Str. Hristo Botev nr. 1, sector 3, București
(+4) 0785 202 566(+4) 0747 020 020office@uleivegetal.ro
Copyright © 2023 Uleivegetal.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram